Inox/RVS = Roesvast staal

Gebruik Xcluziv: RVS304 gepolijst.

Vaak wordt de term roestvrij staal gebruikt, maar dit is niet volledig juist. RVS is een sterk materiaal dat zeer roestbestendig is. Het chroom op het metaal vormt een laag dat in aanraking met zuurstof de oxidehuid wordt genoemd. Deze laag beschermt het onderliggende metaal tegen roestvorming of oxidatie.

De roestvaste staalsoorten zijn uiteindelijk nog altijd gevoelig voor zout water (o.a. aan zee), chloor en bijtende producten. Chloor kan ook oppervlakteroest en pitting veroorzaken, waarbij er zich kleine putjes gaan vormen aan het oppervlak. Ook ‘vliegroest’ en vorming van bruine vlekjes kunnen ontstaan door het verweren van de Teak.

Belangrijk is om de meubelen regelmatig met een zachte zeep en wat water te poetsen. Gebruik hierbij een zachte doek zodat de RVS niet beschadigd kan worden.

Product:

Inox Cleaner Zep: Vernieuwt, polijst en beschermt de oppervlakken zoals inox, chroom en alluminium. Het product ‘Zep’ bevat geen siliconen, is aangenaam geparfumeerd en verhinderd ook de aanhechting van stof deeltjes. De achterblijvende film is waterbestendig en bezorgt een TIJDELIJKE bescherming tegen corrosie.
UP-TO-DATE WebDesign by Ivan Jans | Take Teak © 2005-2016 | Last updated 29/11/2016